ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ πριν φύγει για Νέα Υόρκη ο Στιούαρτ

Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ πριν φύγει για Νέα Υόρκη ο Στιούαρτ

Τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, θα δει χωριστά ο ειδικός αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο και επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Κόλιν Στιούαρτ πριν μεταβεί στη Νέα Υόρκη για να ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας ενόψει ανανέωσης της θητείας της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο κ. Στιούαρτ να έχει συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ σήμερα ενώ αύριο θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη το πρωί.

Στη συνέχεια, θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη όπου θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας και θα έχει συνάντηση με τη νέα απεσταλμένη του ΓΓ όταν θα ανακοινωθεί ο διορισμός.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top