Ολοκληρώθηκε η έρευνα για την διαρροή νερού στους σέρβερς του κράτους

Ολοκληρώθηκε η έρευνα για την διαρροή νερού στους σέρβερς του κράτους

Ολοκληρώθηκε η έρευνα που διατάχθηκε για την διαρροή νερού στους κεντρικούς σέρβερς του κράτους, που στεγάζονταν σε χώρο του Υπουργείου Οικονομικών, γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα Χ ο Υφυπουργός 'Ερευνας Φίλιππος Χατζηζαχαρίας.

«Η διοικητική έρευνα που ζήτησα για τη διαρροή νερού της 10ης Απριλίου στο δωμάτιο του ΚΚΔ (Κυβερνητικού Κόμβου Διαδικτύου) έχει ολοκληρωθεί και έχει παραδοθεί στο γραφείο μου. Αφότου ολοκληρώσω τη μελέτη της θα την παραδώσω με σχόλια στη Νομική Υπηρεσία», αναφέρει ο Υφυπουργός.

Το πρόβλημα επηρέασε εξοπλισμό των διακομιστών του Τμήματος Υπηρεσιών Πληροφορικής, που παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για τις κρατικές ιστοσελίδες οι οποίες και τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο ΚΚΔ μετακινήθηκε, όπως υπήρχε και απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου, στην Cyta.

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE