Ολοκληρώθηκε η έρευνα για την διαρροή νερού στους σέρβερς του κράτους

Ολοκληρώθηκε η έρευνα για την διαρροή νερού στους σέρβερς του κράτους

Ολοκληρώθηκε η έρευνα που διατάχθηκε για την διαρροή νερού στους κεντρικούς σέρβερς του κράτους, που στεγάζονταν σε χώρο του Υπουργείου Οικονομικών, γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα Χ ο Υφυπουργός 'Ερευνας Φίλιππος Χατζηζαχαρίας.

«Η διοικητική έρευνα που ζήτησα για τη διαρροή νερού της 10ης Απριλίου στο δωμάτιο του ΚΚΔ (Κυβερνητικού Κόμβου Διαδικτύου) έχει ολοκληρωθεί και έχει παραδοθεί στο γραφείο μου. Αφότου ολοκληρώσω τη μελέτη της θα την παραδώσω με σχόλια στη Νομική Υπηρεσία», αναφέρει ο Υφυπουργός.

Το πρόβλημα επηρέασε εξοπλισμό των διακομιστών του Τμήματος Υπηρεσιών Πληροφορικής, που παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για τις κρατικές ιστοσελίδες οι οποίες και τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο ΚΚΔ μετακινήθηκε, όπως υπήρχε και απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου, στην Cyta.

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE