Ολοκληρώθηκε η έρευνα για την διαρροή νερού στους σέρβερς του κράτους

Ολοκληρώθηκε η έρευνα για την διαρροή νερού στους σέρβερς του κράτους

Ολοκληρώθηκε η έρευνα που διατάχθηκε για την διαρροή νερού στους κεντρικούς σέρβερς του κράτους, που στεγάζονταν σε χώρο του Υπουργείου Οικονομικών, γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα Χ ο Υφυπουργός 'Ερευνας Φίλιππος Χατζηζαχαρίας.

«Η διοικητική έρευνα που ζήτησα για τη διαρροή νερού της 10ης Απριλίου στο δωμάτιο του ΚΚΔ (Κυβερνητικού Κόμβου Διαδικτύου) έχει ολοκληρωθεί και έχει παραδοθεί στο γραφείο μου. Αφότου ολοκληρώσω τη μελέτη της θα την παραδώσω με σχόλια στη Νομική Υπηρεσία», αναφέρει ο Υφυπουργός.

Το πρόβλημα επηρέασε εξοπλισμό των διακομιστών του Τμήματος Υπηρεσιών Πληροφορικής, που παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για τις κρατικές ιστοσελίδες οι οποίες και τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο ΚΚΔ μετακινήθηκε, όπως υπήρχε και απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου, στην Cyta.

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE