Αντόνιο Γκουτέρες: Oι υπεύθυνοι των βομβιστικών επιθέσεων στο Ιράν να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη

Αντόνιο Γκουτέρες: Oι υπεύθυνοι των βομβιστικών επιθέσεων στο Ιράν να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη

Ο επικεφαλής του ΟΗΕ “καταδίκασε απερίφραστα” τη διπλή έκρηξη που σημειώθηκε την Τετάρτη 3/1 στο Ιράν, η οποία προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 103 ανθρώπων κοντά στον τάφο του Κάσεμ Σουλεϊμανί, αρχιτέκτονα των ιρανικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή του οποίου η Τεχεράνη τιμά τη μνήμη σήμερα, τέταρτη επέτειο του θανάτου του από αμερικανικό πλήγμα.

“Ο γενικός γραμματέας (Αντόνιο Γκουτέρες) ζητεί οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη”, δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπός του Φλορένσια Σότο Νίνο σε ανακοίνωση.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE