Νεκροί 14 Παλαιστίνιοι από βομβαρδισμούς στη Γάζα - Ανάμεσά τους εννέα παιδιά

Νεκροί 14 Παλαιστίνιοι από βομβαρδισμούς στη Γάζα - Ανάμεσά τους εννέα παιδιά

Δεκατέσσερις Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους και 9 παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στο Αλ Μαουάσι, δυτικά της πόλης Χαν Γιουνίς της Γάζας, όπως είπε στο Ρόιτερς αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας στη Γάζα.

Ο πόλεμος στη Γάζα που συνεχίζεται εδώ και σχεδόν τρεις μήνες έχει κοστίσει τη ζωή σε 22.313 ανθρώπους στη Λωρίδα της Γάζας, κυρίως γυναίκες, εφήβους και παιδιά, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό της κυβέρνησης της Χαμάς.

Η αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου άφησε πίσω περίπου 1.140 νεκρούς στο Ισραήλ, κυρίως αμάχους, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου που βασίζεται σε επίσημα στοιχεία του Ισραήλ. Οι μαχητές του ισλαμιστικού κινήματος έπιασαν ομήρους περίπου 250 ανθρώπους, εκ των οποίων οι 129 κρατούνται ακόμη στη Γάζα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.