ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Την ομπρέλα μην ξεχάσετε - Πέφτει η θερμοκρασία το βράδυ - Με βροχές τα Θεοφάνεια

Καιρός: Την ομπρέλα μην ξεχάσετε - Πέφτει η θερμοκρασία το βράδυ - Με βροχές τα Θεοφάνεια

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού της ημέρας από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Το βράδυ, στο ανατολικό μισό του νησιού, θα εμφανίζονται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις, ωστόσο στο δυτικό μισό αλλά και στα ορεινά, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται κατά διαστήματα μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, στο εσωτερικό ασθενείς, 3 Μποφόρ και στα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αρχικά αύριο Παρασκευή, στις πλείστες περιοχές στο ανατολικό μισό του νησιού, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στο δυτικό μισό και στα ορεινά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Προοδευτικά, ο καιρός θα καταστεί γενικά μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους παροδικά συννεφιασμένος, ενώ κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, ενώ σύντομα θα καταστούν μέτριοι και στα παράλια, παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

To βράδυ, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη αλλά και χαμηλή νέφωση, ιδιαίτερα σε περιοχές στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα υπόλοιπα παράλια θα είναι μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί όμως σταδιακά, λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, ανήμερα Θεοφανείων, νωρίς το πρωί θα παρατηρείται τοπικά αυξημένη χαμηλή νέφωση, ενώ κατά τόπους και κυρίως στα ανατολικά και στο εσωτερικό, είναι πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Σταδιακά ο καιρός θα καταστεί γενικά μερικώς συννεφιασμένος, ενώ είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες, κυρίως ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία το Σάββατο, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή, τι πρωινές ώρες θα παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση αλλά και κατά τόπους αραιή ομίχλη, ιδιαίτερα στο ανατολικό μισό του νησιού. Προοδευτικά, ο καιρός θα καταστεί γενικά μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, για να συνεχίσει όμως να κυμαίνεται σε σχετικά υψηλά επίπεδα για την εποχή και πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται αυξημένες υψηλές νεφώσεις, ενώ χαμηλές νεφώσεις που θα παρατηρούνται παροδικά, είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, για να συνεχίσει όμως να κυμαίνεται σε σχετικά υψηλά επίπεδα για την εποχή και πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top