ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδόθηκαν εντάλματα για άλλους 4 Τ/κ δικηγόρους για το περιουσιακό

Εκδόθηκαν εντάλματα για άλλους 4 Τ/κ δικηγόρους για το περιουσιακό

Υπάρχει ένταλμα σύλληψης από την Κυπριακή Δημοκρατία μέσω Europol για άλλους τέσσερις δικηγόρους στα κατεχόμενα, γράφει σήμερα η Γενί Μπακίς σημειώνοντας ότι ο Τ/κ δικηγόρος, Ακάν Κιουρσιάτ και η πολιτικός σύζυγός του, Φεζιλέτ Όζντενφέ «ταξίδεψαν VIP» από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, μέσω Κωνσταντινούπολης, στη Ρώμη.

Η τ/κ εφημερίδα είχε προαναγγείλει χθες ότι σήμερα θα έδινε νέα στοιχεία για την υπόθεση της σύλληψης του κ. Κιουρσιάτ. Σήμερα, όπως και χθες, η εφημερίδα αναφέρει ότι το διάταγμα κράτησης του Τ/κ δικηγόρου στην Ιταλία ανανεώθηκε μέχρι τις 16 Ιανουαρίου. Αναφέρει επίσης ότι το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής και για τους άλλους 4 δικηγόρους στα κατεχόμενα, αφορά – όπως και για τον Ακάν Κιουρσιάτ – πώληση ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα. Σημειώνει δε ότι και οι άλλοι 4 δικηγόροι μπορεί να συλληφθούν σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα μεταβούν, με βάση το συγκεκριμένο διάταγμα.

Η Ντιαλόγκ έχει για 3η συνεχόμενη μέρα κύριο θέμα στο πρωτοσέλιδό της αυτή την υπόθεση. Με τίτλο «Η κατάσταση είναι σοβαρή» γράφει ότι η Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας έχει αποστείλει στην Ιταλία όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση του Τ/κ δικηγόρου κι αυτό αναμένεται να γίνει εντός 10 ημερών. Στο δημοσίευμα παρατίθενται σχετικές δηλώσεις σε ε/κ ΜΜΕ του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστου Ανδρέου.

Η Ντιαλόγκ αναφέρει ότι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, στην τ/κ πλευρά για το θέμα επικρατεί σιωπή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top