Την σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή της ποσότητα κοκαΐνης - Χειροπέδες σε 53χρονη

Την σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή της ποσότητα κοκαΐνης - Χειροπέδες σε 53χρονη

Στη σύλληψη 53χρονης κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Γύρω στις 10π.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο την 53χρονη, που κινείτο πεζή, σε δρόμο της Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια έρευνας, που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε, ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους 30 γραμμαρίων.

Η 53χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.