Φονικός καβγάς στο μετρό των ΗΠΑ: Δέχθηκε δύο γροθιές, έπεσε στις ράγες και τον πάτησε ο διερχόμενος συρμός

Φονικός καβγάς στο μετρό των ΗΠΑ: Δέχθηκε δύο γροθιές, έπεσε στις ράγες και τον πάτησε ο διερχόμενος συρμός

Σε τραγωδία κατέληξε ο καβγάς που είχαν δύο άνδρες σε σταθμό μετρό της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ, αφού ο ένας από αυτούς κατέληξε στις ράγες την ώρα της άφιξης του συρμού, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Το περιστατικό συνέβη σε σταθμό μετρό που βρίσκεται κοντά στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και καταγράφηκε σε βίντεο από κάποιον αυτόπτη μάρτυρα.

Τα σοκαριστικά πλάνα δείχνουν τους δύο άνδρες να τσακώνονται λίγα μόλις βήματα μακριά από την άκρη της αποβάθρας, καθώς ακούγεται το τρένο να πλησιάζει στο σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE