Φονικός καβγάς στο μετρό των ΗΠΑ: Δέχθηκε δύο γροθιές, έπεσε στις ράγες και τον πάτησε ο διερχόμενος συρμός

Φονικός καβγάς στο μετρό των ΗΠΑ: Δέχθηκε δύο γροθιές, έπεσε στις ράγες και τον πάτησε ο διερχόμενος συρμός

Σε τραγωδία κατέληξε ο καβγάς που είχαν δύο άνδρες σε σταθμό μετρό της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ, αφού ο ένας από αυτούς κατέληξε στις ράγες την ώρα της άφιξης του συρμού, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Το περιστατικό συνέβη σε σταθμό μετρό που βρίσκεται κοντά στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και καταγράφηκε σε βίντεο από κάποιον αυτόπτη μάρτυρα.

Τα σοκαριστικά πλάνα δείχνουν τους δύο άνδρες να τσακώνονται λίγα μόλις βήματα μακριά από την άκρη της αποβάθρας, καθώς ακούγεται το τρένο να πλησιάζει στο σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE