ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 18χρονος μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε στην Αγία Νάπα

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 18χρονος μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε στην Αγία Νάπα

Κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση της υγείας του νεαρού ηλικίας 18 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου, σε οδική σύγκρουση στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο νεαρός νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κρίσιμη κατάσταση και συνεχίζει να υποστηρίζεται από αναπνευστήρα.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 19:15 το περασμένο Σάββατο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος στην Αγία Νάπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε σημείο όπου υπάρχει σήμα "Αλτ", συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 18χρονος ο οποίος έφερε προστατευτικό κράνος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη μηριαίου οστού, ρήξη νεφρού, σπλήνας και πνευμοθώρακα.   

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διασωληνώθηκε, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, κρίσιμη.

Στον 59χρονο οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας συνεχίζουν τις έρευνες για διευκρίνηση των αιτίων της οδικής σύγκρουσης. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top