Συντονισμένη επιχείρηση: Οδηγοί καταγγέλθηκαν για τροχαίες παραβάσεις - Αρκετοί για ταχύτητα

Συντονισμένη επιχείρηση: Οδηγοί καταγγέλθηκαν για τροχαίες παραβάσεις - Αρκετοί για ταχύτητα

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν μέλη της Τροχαίας Πάφου το βράδυ της Δευτέρας στην Πάφο με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων, στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 20 τροχαίες καταγγελίες, με αρκετές να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία από τις 20 τροχαίες καταγγελίες οι 7 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και οι υπόλοιπες μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

Υπενθυμίζεται επίσης πως χτες, μετά από έλεγχο 100 οδηγών λεωφορείων στην Πάφο, καταγγέλθηκαν οδηγοί για 104 παραβάσεις. Από τις 104 καταγγελίες οι 74 καταγγελίες έγιναν σχετικά με τη χρήση ταχογράφων, οι 6 καταγγελίες για φθαρμένα ελαστικά των τροχών και 5 σχετικά με τη λειτουργία των φώτων πορείας των οχημάτων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, στις 11:00 θα συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE