ΕΛΛΑΔΑ

Νέα μαρτυρία για την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι: «Θα πήγαινε για κυνήγι με τον 51χρονο»

Νέα μαρτυρία για την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι: «Θα πήγαινε για κυνήγι με τον 51χρονο»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται ένας 51χρονος κρεοπώλης καθώς είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο ζωντανό.

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, οι ερευνητές της Αστυνομίας έχουν από χθες Δευτέρα (8/1) στα χέρια τους τη μαρτυρία ενός ατόμου την οποία κρίνουν ως ιδιαίτερα σημαντική.

Πιο συγκεκριμένα, ένας μάρτυρας ανέφερε στους αστυνομικούς πως ο αγνοούμενος του είχε πει ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε θα πήγαινε για κυνήγι με τον 51χρονο. Ισχυρισμός ο οποίος μάλιστα φέρεται να επιβεβαιώνεται και μέσα από μηνύματα SMS.

Την ίδια ώρα οι ερευνητές επιχειρούν να σκιαγραφήσουν πλήρως τη διαδρομή που ακολούθησε ο 51χρονος την ημέρα που εξαφανίστηκε ο 31χρονος Μπάμπης. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, στο μικροσκόπιο έχει μπει τόσο το κινητό του (το οποίο την ημέρα της εξαφάνισης το είχε αφήσει στο σπίτι του) όσο και το όχημα στο οποίο επιβιβάστηκε ο αγνοούμενος.

Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί είναι την ακριβή ώρα που ο 51χρονος άφησε τον Μπάμπη στα ΤΕΙ και αποχώρησε. Ο μάρτυρας ανέφερε πως άφησε τον 31χρονο στα παλαιά ΤΕΙ στις 20:30. Ωστόσο, από κάμερα ασφαλείας της περιοχής φαίνεται πως το επόμενο πλάνο με το αυτοκίνητο είναι μια ώρα μετά, δηλαδή στις 21:30. Έτσι οι αστυνομικοί θέλουν να διαπιστώσουν τι έκανε στο μεσοδιάστημα αλλά και τι διαδρομή ακολούθησε.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται να γίνει έρευνα και σε μια κοντινή παραθαλάσσια περιοχή η οποία απέχει περίπου 11 λεπτά από το σημείο που ο 51χρονος φέρεται να άφησε τον 31χρονο.

Παράλληλα, οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα στην ευρύτερη περιοχή εφόσον το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες μιας και χθες κάποια στιγμή, λόγω της έντονης βροχόπτωσης είχαν σταματήσει. Έρευνες γίνονται και από αέρος με ομάδα συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones) τα οποία διαθέτουν και θερμικές κάμερες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top