ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ντροπιαστικές εικόνες: Βανδάλισαν το Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών – Κατέστρεψαν ζωγραφιές, παιχνίδια και παγκάκια

Ντροπιαστικές εικόνες: Βανδάλισαν το Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών – Κατέστρεψαν ζωγραφιές, παιχνίδια και παγκάκια

Εικόνες που προκαλούν ντροπή, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά από βανδαλισμούς που έλαβαν χώρα στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Λιβαδιών, στην Επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ανήλικοι φαίνεται να μπήκαν στο σχολείο κατά τη διάρκεια των εορτών και το βανδάλισαν με τον πιο άσχημο τρόπο.

Όπως δήλωσε πρόσωπο από τον κύκλο του σχολείου στην ιστοσελίδα μας, τα εν λόγω πρόσωπα δεν δίστασαν να καταστρέψουν ότι έβρισκαν μπροστά τους αφού, πέραν του ότι έγραψαν με σπρέι πάνω σε τοίχους και παγκάκια του σχολείου, ζωγράφισαν προσβλητικά σύμβολα πάνω από τοιχογραφίες που έκαναν μαθητές μαζί με τους δασκάλους τους, κατέστρεψαν παιδικά παιχνίδια, ενώ έβαλαν και φωτιά στους κάδους απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα, οι εξωτερικοί τοίχοι των τάξεων, των διαδρόμων, των γραφείων, ακόμα και της στέγης και των κλιμακοστασίων είναι γεμάτα από συνθήματα και σύμβολα ντροπιαστικού και ανήθικου περιεχομένου. Επίσης, έχουν γίνει και ντροπιαστικά σύμβολα πάνω στις τοιχογραφίες που έχουν γίνει πρόσφατα στο σχολείο μας και πάνω στα παγκάκια που βάφτηκαν πριν τα Χριστούγεννα. Επιπλέον έχει τεθεί φωτιά σε διάφορα σημεία όπως στη βρύση, στον πλαστικό τάπητα και κάτω από το υπόστεγο του κυλικείου και έχουν καεί κάλαθοι και άλλα αντικείμενα.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή στο ThemaOnline, «λόγω του ότι τα παιδιά είναι μικρά και φοιτούν στον πρώτο κύκλο, δεν μπορούν να αντιληφθούν γιατί έγινε αυτό. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί κάποιος να θέλει να καταστρέψει το σχολείο τους και είναι πάρα πολύ στεναχωρημένα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για το εν λόγω θέμα ενημερώθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου η Αστυνομία Ορόκλινης, η οποία έσπευσε στο χώρο επί τόπου. Κατά την άφιξη των Αρχών στο σχολείο βρήκαν δύο εστίες φωτιάς και συνθήματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Αστυνομία.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top