Τροχαίο στην Πάφο – Όχημα παρέσυρε νεαρό κορίτσι - Η κατάσταση της υγείας της

Τροχαίο στην Πάφο – Όχημα παρέσυρε νεαρό κορίτσι - Η κατάσταση της υγείας της

Κορίτσι ηλικίας 14 ετών παρασύρθηκε από διερχόμενο οδηγό στην κεντρική Λεωφόρο που συνδέει τη Γεροσκήπου με την Πάφο γύρω στις 16:00 της Τρίτης.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, και τις προκαταρκτικές εξετάσεις το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 16:00 της Τρίτης όταν η 14χρονη που προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από οδηγό διερχόμενου οχήματος.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε το κοριτσάκι στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η κατάσταση της υγείας της 14χρονης χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE