Τροχαίο στην Πάφο – Όχημα παρέσυρε νεαρό κορίτσι - Η κατάσταση της υγείας της

Τροχαίο στην Πάφο – Όχημα παρέσυρε νεαρό κορίτσι - Η κατάσταση της υγείας της

Κορίτσι ηλικίας 14 ετών παρασύρθηκε από διερχόμενο οδηγό στην κεντρική Λεωφόρο που συνδέει τη Γεροσκήπου με την Πάφο γύρω στις 16:00 της Τρίτης.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, και τις προκαταρκτικές εξετάσεις το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 16:00 της Τρίτης όταν η 14χρονη που προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από οδηγό διερχόμενου οχήματος.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε το κοριτσάκι στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η κατάσταση της υγείας της 14χρονης χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE