Μεταγραφικό σενάριο για... επανένωση Τζιωνή-Μπεργκ

Μεταγραφικό σενάριο  για... επανένωση Τζιωνή-Μπεργκ

Δημοσιεύματα στη Σουηδία συνδέουν τον Μαρίνο Τζιωνή με την ΑΙΚ των Χένινγκ Μπεργκ και Ιωάννη Πίττα.

Σύμφωνα με το fotbolldirekt.se, ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας θέλει να πάρει τον Τζιωνή από τις ΗΠΑ στη Σουηδία. Άλλωστε τον ξέρει πάρα πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Ομόνοια ενώ ήδη έχει ψωνίσει... κυπριακά και μάλιστα με επιτυχία, αφού ο Ιωάννης Πίττας έκανε εξαιρετική αρχή στην ΑΙΚ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE