Ψάχνουν 43χρονο για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή

Ψάχνουν 43χρονο για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή

Ένα πρόσωπο ηλικίας 43 ετών καταζητεί η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χθες  καταγγέλθηκε από 26χρονο ότι διαρρήχτηκε η κατοικία του. Από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει η οικία διαφάνηκε ότι η διάρρηξη έγινε στις 8 Ιανουαρίου.

Η περιουσία που κλάπηκε είναι συνολικής αξίας λίγο πέραν των 1000 ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις διαφάνηκε ότι η είσοδος επιτεύχθηκε από κλειστή αλλά ανασφάλιστη συρρόμενη  μπαλκονόπορτα.

Μέσω των εικόνων που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, έχει αναγνωριστεί πρόσωπο ηλικίας 43 ετών, το οποίο έχει απασχολήσει την Αστυνομία με παρόμοιας φύσεως υποθέσεις.

Εναντίον του 43χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE