Χειροπέδες σε τρεις - Κατηγορούνται για αρπαγή και απαγωγή προσώπου

Χειροπέδες σε τρεις - Κατηγορούνται για αρπαγή και απαγωγή προσώπου

Στη σύλληψη τριών προσώπων, άντρες ηλικίας 46, 37 και 47 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης αρπαγής ή απαγωγής ή στέρησης της ελευθερίας προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό. Οι ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Αρχηγείου να διερευνά την υπόθεση.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, λίγο μετά τα μεσάνυκτα, το βράδυ που πέρασε, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, μετά από στοιχεία που προέκυψαν σχετικά με τη διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν χθες Τρίτη, 09 Ιανουαρίου.

Εναντίον των τριών υπόπτων διερευνάται συγκεκριμένα, υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, αρπαγής ή απαγωγής ή στέρησης της ελευθερίας προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, κατοχής/ μεταφοράς χειροπέδων χωρίς άδεια, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, και συμμετοχής και αποδοχής διάπραξης εγκλημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE