Χειροπέδες σε τρεις - Κατηγορούνται για αρπαγή και απαγωγή προσώπου

Χειροπέδες σε τρεις - Κατηγορούνται για αρπαγή και απαγωγή προσώπου

Στη σύλληψη τριών προσώπων, άντρες ηλικίας 46, 37 και 47 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης αρπαγής ή απαγωγής ή στέρησης της ελευθερίας προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό. Οι ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Αρχηγείου να διερευνά την υπόθεση.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, λίγο μετά τα μεσάνυκτα, το βράδυ που πέρασε, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, μετά από στοιχεία που προέκυψαν σχετικά με τη διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν χθες Τρίτη, 09 Ιανουαρίου.

Εναντίον των τριών υπόπτων διερευνάται συγκεκριμένα, υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, αρπαγής ή απαγωγής ή στέρησης της ελευθερίας προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, κατοχής/ μεταφοράς χειροπέδων χωρίς άδεια, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, και συμμετοχής και αποδοχής διάπραξης εγκλημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE