ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ολισθηρός ο δρόμος προς το Τρόοδος - Χαμηλή ορατότητα αλλά και κατολισθήσεις στη Λεμεσό

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ολισθηρός ο δρόμος προς το Τρόοδος - Χαμηλή ορατότητα αλλά και κατολισθήσεις στη Λεμεσό

Ολισθηρός λόγω χιονόνερου είναι γύρω στις 10.45 το πρωί της Τετάρτης, ο δρόμος Τροόδους - Ολύμπου, ενώ στη Λεμεσό, καταρρακτώδεις βροχές στην περιοχή Τραχωνίου, επηρεάζουν την ορατότητα και καθιστούν ολισθηρό τον αυτοκινητόδρομο και το ευρύτερο οδικό δίκτυο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση από τα ξημερώματα - Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κύπρο

Την ίδια ώρα, κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών, έχουν σημειωθεί στον δρόμο Γεράσας-Παραμύθας-Καλού Χωριού, επίσης στη Λεμεσό. Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας, ενώ συνεργεία καθαρισμού έχουν κληθεί στην περιοχή.

Βροχές σημειώνονται και στην επαρχία Λάρνακας, όπου ενδεχομένως το οδόστρωμα να είναι σε σημεία ολισθηρό.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE