Αυτή είναι η φετινή βασίλισσα του Λεμεσιανού καρναβαλιού - Δείτε φωτογραφία

Αυτή είναι η φετινή βασίλισσα του Λεμεσιανού καρναβαλιού - Δείτε φωτογραφία

Τη φετινή βασίλισσα του Λεμεσιανού καρναβαλιού ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στα ΜΚΔ ο Δήμος Λεμεσού.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεμεσού, η φετινή βασίλισσα του Λεμεσιανού καρναβαλιού, θα είναι η Χριστιάνα Χαραλάμπους.

Σημειώνεται ότι, η φετινή βασίλισσα είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Δασκάλα Μοντέρνου Χώρου.

Η στέψη της βασίλισσας γίνεται την Τσικνοπέμπτη, ενώ η μεγάλη παρέλασή του Λεμεσιανού Καρναβαλιού θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2024.

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Λεμεσού:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE