ΕΛΛΑΔΑ

Πισπιρίγκου: «Κάπου ντροπή, έμπαινα στην Εντατική και νόμιζα ότι έπαιζα στο Big Brother»

Πισπιρίγκου: «Κάπου ντροπή, έμπαινα στην Εντατική και νόμιζα ότι έπαιζα στο Big Brother»

Σε ιατρικό λάθος επιχείρησε να αποδώσει για άλλη μια φορά το θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου απολογούμενη έκτη κατά σειρά συνεδρίαση στη διάρκεια της οποίας αρνήθηκε ότι εκείνη αναζήτησε με οποιονδήποτε τρόπο πληροφορίες στο διαδίκτυο για την ουσία κεταμίνη, που σύμφωνα με την κατηγορία η χορήγησή της αποτελεί και την αιτία θανάτου του παιδιού της.

Για μία ακόμα φορά η κατηγορούμενη διατύπωσε τον ισχυρισμό ότι για την εγκεφαλοπάθεια της Τζωρτζίνας ευθύνεται η καθυστερημένη αντιμετώπιση του περιστατικού, λόγω της απουσίας του υπεύθυνου αναισθησιολόγου, ο οποίος καταθέτοντας στο δικαστήριο είχε περιγράψει με συγκλονιστικό τρόπο από τη δική του πλευρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε ο ίδιος και η ομάδα του για να σώσουν τη Τζωρτζίνα.

«Έλεγαν όλοι πως περιμένουμε ένα γιατρό και βλέπω να έρχεται με αργό βήμα και λέω στο Μάνο «αυτόν περιμένουμε;». Δεν ήρθε τρέχοντας ας πούμε. Εγώ πιστεύω ότι στην καθυστερημένη έλευσή του οφείλεται η εγκεφαλοπάθεια του παιδιού μου», ισχυρίστηκε απευθυνόμενη στην πρόεδρο του δικαστηρίου η οποία συνέχισε την υποβολή ερωτήσεων στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όταν ρωτήθηκε για τη θανατηφόρα ουσία κεταμίνη, η κατηγορούμενη αρνήθηκε ότι είχε μπει στη διαδικασία να αναζητήσει μέσω ίντερνετ πληροφορίες για την επίδικη ουσία.

«Έψαχνα να βρω για τη χλωράλη. Δεν έχω διαβάσει για κεταμίνη, εγώ πάτησα το πρώτο αποτέλεσμα που βγήκε στο google» ήταν η απάντησή της στο δικαστήριο.

Οι ερωτήσεις της προέδρου προκάλεσαν εκνευρισμό στην κατηγορούμενη όταν κλήθηκε να απαντήσει σε όσα έχει καταθέσει νοσηλεύτρια ότι είχε μαλώσει την Τζωρτζίνα ενώ εκείνη νοσηλευόταν στην εντατική.

«Αν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα! Δηλαδή κάπου ντροπή! Με την ειρωνεία και τα ψέματα δε βγάζουμε άκρη! Αν έχει παρθεί απόφαση για εμένα να το τελειώσουμε εδώ!». Μάλιστα, πιθανολόγησε ότι οι καταθέσεις των νοσηλευτών οφείλονται σε επιρροή του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη. «Έμπαιναν στην εντατική και ένιωθα ότι παίζω στο Big brother! Τι κατινιές κατέθεσαν! Αν το νύχι μου ήταν κόκκινο ή μπλε κι αν το μαλλί μου ήταν κατσαρό ή ίσιο! Με γουρλωμένα μάτια με κοιτούσαν», ανέφερε.

Στη σημερινή διαδικασία την … τιμητική τους είχαν από τις χαρτορίχτρες μέχρι και «μία γριά που διάβαζε προσευχές για να γίνει καλά το παιδί». Αφορμή αποτέλεσαν μηνύματα που είχε ανταλλάξει η κατηγορούμενη με κάποια «κυρία Σία», η οποία εμφανίζεται ως διαμεσολαβήτρια για μια μεγάλης ηλικίας κυρία που διάβαζε προσευχές για παιδιά.

«Η Σία ήταν μια κυρία που ήξερε μια άλλη, μια γριά, που διάβαζε προσευχές για να γίνει καλά το παιδί. Μου είχε ζητήσει 100€ και τα είχα δώσει για το παιδί. Η Σία έλεγε τον καφέ και έριχνε τα χαρτιά. Μου είπε ότι η γριά θα προσευχηθεί και για το παιδί και για εμένα και για τον Μάνο. Γιατί μας είπε ότι μπορεί να υπάρχει μαγεία μέσα στο σπίτι».

Εκνευρισμό και αγανάκτηση όμως, προκάλεσαν, οι απαντήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με μήνυμα που έστειλε στο Μάνο Δασκαλάκη στον οποίο έγραφε «σου είπα να σκεφτείς αυτό που κάνεις, γιατί δεν θα υπάρχει επιστροφή ό,τι και αν πάθει η Τζωρτζινα, αν πάθει». Στο άκουσμα των μηνυμάτων αυτών ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορούμενης που παρακολουθεί από τα έδρανα του ακροατηρίου την απολογία της χτύπησε τα χέρια του στα πόδια του φανερά αγανακτισμένος από αυτά που άκουγε.

Η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου θα συνεχιστεί την Τετάρτη το πρωί .

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top