Μέμος Μπεγνής: Δώσαμε το πρώτο γκέι φιλί στην Κύπρο και δεν άνοιξε ρουθούνι - Βίντεο

Μέμος Μπεγνής: Δώσαμε το πρώτο γκέι φιλί στην Κύπρο και δεν άνοιξε ρουθούνι - Βίντεο

Ο Μέμος Μπεγνής σχολίασε το επίκαιρο θέμα των ημερών, το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, καθώς και για το πρώτο γκέι φιλί που έδωσε στην κυπριακή τηλεόραση.

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» μίλησε ο ηθοποιός το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου.

Για το πολυσυζητημένο περιστατικό στη σειρά «Κλείσε τα Μάτια» το 2003, ο Μέμος Μπεγνής θυμήθηκε: «Ο Σταύρος Ποταμάρης μου έκανε την πρόταση και εννοείται ότι δέχτηκα, γιατί μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα. Έτσι δώσαμε το πρώτο gay φιλί στην Κύπρο, που δεν είχε ξαναγίνει, και δεν άνοιξε ρουθούνι».

Δείτε όλα όσα είπε στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE