Έκαναν το καφενείο λέσχη κυβείας - Τους «έπιασε» πάνω στη δράση η Αστυνομία

Έκαναν το καφενείο λέσχη κυβείας - Τους «έπιασε» πάνω στη δράση η Αστυνομία

Νέα υπόθεση κυβείας, διερευνά η Αστυνομία, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε γύρω στα μεσάνυκτα σήμερα, σε καφενείο στην Πάφο.

Ο έλεγχος διενεργήθηκε από μέλη του ΟΠΕ Πάφου, στο πλαίσιο των δράσεων της Αστυνομίας, για πάταξη της κυβείας.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο καφενείο εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του καφενείου, να επιδίδονται σε κυβεία.

Όλοι οι πιο πάνω κατηγορήθηκαν γραπτώς, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλεως Χρυσοχούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE