Έκαναν το καφενείο λέσχη κυβείας - Τους «έπιασε» πάνω στη δράση η Αστυνομία

Έκαναν το καφενείο λέσχη κυβείας - Τους «έπιασε» πάνω στη δράση η Αστυνομία

Νέα υπόθεση κυβείας, διερευνά η Αστυνομία, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε γύρω στα μεσάνυκτα σήμερα, σε καφενείο στην Πάφο.

Ο έλεγχος διενεργήθηκε από μέλη του ΟΠΕ Πάφου, στο πλαίσιο των δράσεων της Αστυνομίας, για πάταξη της κυβείας.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο καφενείο εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του καφενείου, να επιδίδονται σε κυβεία.

Όλοι οι πιο πάνω κατηγορήθηκαν γραπτώς, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλεως Χρυσοχούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE