Έκαναν το καφενείο λέσχη κυβείας - Τους «έπιασε» πάνω στη δράση η Αστυνομία

Έκαναν το καφενείο λέσχη κυβείας - Τους «έπιασε» πάνω στη δράση η Αστυνομία

Νέα υπόθεση κυβείας, διερευνά η Αστυνομία, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε γύρω στα μεσάνυκτα σήμερα, σε καφενείο στην Πάφο.

Ο έλεγχος διενεργήθηκε από μέλη του ΟΠΕ Πάφου, στο πλαίσιο των δράσεων της Αστυνομίας, για πάταξη της κυβείας.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο καφενείο εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του καφενείου, να επιδίδονται σε κυβεία.

Όλοι οι πιο πάνω κατηγορήθηκαν γραπτώς, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλεως Χρυσοχούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Δεν είναι αυτοσκοπός μια άτυπη πολυμερής – Η μπάλα στην Τουρκία

Λετυμπιώτης: Δεν είναι αυτοσκοπός μια άτυπη πολυμερής – Η μπάλα στην Τουρκία

Η δική μας προσήλωση στη σύγκληση άτυπης πολυμερούς συνάντησης για το Κυπριακό το συντομότερο δυνατόν, παραμένει αμείωτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE