Σαραντατριάχρονο καταζητεί η Αστυνομία για διάρρηξη ινστιτούτου αισθητικής στην Πάφο

Σαραντατριάχρονο καταζητεί η Αστυνομία για διάρρηξη ινστιτούτου αισθητικής στην Πάφο

Ένα πρόσωπο ηλικίας 43 ετών καταζητεί η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διαρρήξης ινστιτούτου αισθητικής και κλοπής από αυτό.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 12 Ιανουαρίου καταγγέλθηκε από 39χρονη ιδιοκτήτρια ινστιτούτου αισθητικής που βρίσκεται στην Πάφο ότι μεταξύ 11 και 12 Ιανουαρίου διαρρήχθηκε το ινστιτούτο της και κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας 4.260 περίπου ευρώ.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον ατόμου ηλικίας 43 ετών που καταζητείται. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας προς εντοπισμό του συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE