ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυξημένη κίνηση στο Τρόοδος: Άνοιξε ο δρόμος προς την κορυφή

Αυξημένη κίνηση στο Τρόοδος: Άνοιξε ο δρόμος προς την κορυφή

Ο δρόμος που οδηγεί προς την κορυφή του Τροόδους ο οποίος είχε κλείσει για την τροχαία κίνηση λόγω πυκνής τροχαίας κίνησης, έχει ανοίξει. Υπενθυμίζεται ότι γίνεται ελεγχόμενη πρόσβαση στην περιοχή Τροόδους απο μέλη της Αστυνομίας

Λόγω αυξημένης τροχαίας κίνησης στην περιοχή Τροόδους, η Αστυνομία έχει λάβει προληπτικά μέτρα με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης και τη διακίνηση των πολιτών με ασφάλεια.

Ως εκ τούτου η πρόσβαση των οχημάτων που θα μεταβαίνουν στην περιοχή θα γίνεται ελεγχόμενα από μέλη της Αστυνομίας.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι μελών της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top