ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαράλαμπος Προύντζος: Ανακοίνωσε επίσημα την ανεξάρτητή του υποψηφιότητα για Δήμαρχος Λευκωσίας – Oι στόχοι που έχει θέσει

Χαράλαμπος Προύντζος: Ανακοίνωσε επίσημα την ανεξάρτητή του υποψηφιότητα για Δήμαρχος Λευκωσίας – Oι στόχοι που έχει θέσει

«Η υλοποίηση της μεταρρύθμισης και η ενοποίηση των τεσσάρων διαμερισμάτων, Λευκωσίας, Αγλαντζιάς, Έγκωμης και Αγίου Δομετίου σε ένα Δήμο, αποτελεί πρόκληση και παράλληλα τη μεγάλη ευκαιρία της Λευκωσίας να μεταμορφωθεί σε μια σύγχρονη, πράσινη ασφαλή, προσβάσιμη και ψηφιακή πρωτεύουσα», δήλωσε μέσω ανάρτησής του στο twitter o Χαράλαμπος Προύντζος ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Λευκωσίας, επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του ThemaOnline.

«Η υποψηφιότητα μου είναι ανεξάρτητη με στόχο να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων για μια πρωτεύουσα καθαρή, με περισσότερα πάρκα, καλύτερους δρόμους και ασφάλεια», τόνισε ο γνωστός δικηγόρος.

«Μια πόλη προσιτή για στέγαση, ιδανική για διαμονή, ελκυστικότερη στους επενδυτές και μέσω τεχνολογιών, όπως το NicosiApp, που θέλουμε να δημιουργήσουμε, να δίνει άμεσες λύσεις και πληροφόρηση σε κατοίκους, επισκέπτες, επαγγελματίες και επενδυτές.

Οφείλουμε να ανεβάσουμε τη Λευκωσία εκεί που της αξίζει με φρέσκιες ιδέες, με νέα δυναμική και με ένα σύγχρονο όραμα, το οποίο μπορεί να υλοποιηθεί.

Πρέπει να αναδείξουμε τη βαθιά ιστορία και μοναδική ταυτότητα της Λευκωσίας, κοιτάζοντας στο μέλλον με αυτοπεποίθηση και έμφαση στον πολιτισμό και τη δημιουργία.

Γνωρίζω τα προβλήματα και έχω το όραμα, την τόλμη και την όρεξη, ώστε να κάνω τις βελτιωτικές παρεμβάσεις που χρειάζεται η πρωτεύουσα μας για να κάνει άλμα προς τα εμπρός».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top