Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στην άτυχη Χριστίνα Αργυρού που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στην άτυχη Χριστίνα Αργυρού που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 83χρονης Χριστίνας Αργυρού από το Καϊμακλί, η οποία έχασε την ζωή της σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που συνέβη το πρωί της Κυριακής (14/1) στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροτομή δεν έριξε φως στα αίτια ενώ λήφθηκαν ιστοπαθολογικά και τοξικολογικά δείγματα για περαιτέρω εξετάσεις.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξο.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 7.30π.μ. την Κυριακή, αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος, στην λεωφόρο Σαλαμίνος, στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 56χρονη. Στο όχημα της 56χρονης, επέβαιναν επίσης η 83χρονη και μια 38χρονη.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν και οι τέσσερις επιβάτες των δύο οχημάτων. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου γύρω στη 1.15μ.μ. η 83χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. Οι άλλοι τρεις τραυματίες, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE