Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στην άτυχη Χριστίνα Αργυρού που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στην άτυχη Χριστίνα Αργυρού που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 83χρονης Χριστίνας Αργυρού από το Καϊμακλί, η οποία έχασε την ζωή της σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που συνέβη το πρωί της Κυριακής (14/1) στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροτομή δεν έριξε φως στα αίτια ενώ λήφθηκαν ιστοπαθολογικά και τοξικολογικά δείγματα για περαιτέρω εξετάσεις.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξο.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 7.30π.μ. την Κυριακή, αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος, στην λεωφόρο Σαλαμίνος, στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 56χρονη. Στο όχημα της 56χρονης, επέβαιναν επίσης η 83χρονη και μια 38χρονη.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν και οι τέσσερις επιβάτες των δύο οχημάτων. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου γύρω στη 1.15μ.μ. η 83χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. Οι άλλοι τρεις τραυματίες, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Βασιλιά του Μπαχρέιν Χαμάντ μπιν Ίσα αλ Κχαλίφα, στο Παλάτι, στη Μανάμα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης,, κατόπιν πρόσκλησης του Βασιλέως.

BEST OF TOTHEMAONLINE