Έλλειψη αντιικού φαρμάκου στην αγορά - Κινήσεις για παραγγελία από το υπουργείο Υγείας

Έλλειψη αντιικού φαρμάκου στην αγορά - Κινήσεις για παραγγελία από το υπουργείο Υγείας

Αναφορικά με το αντιικό φάρμακο Paxlovid, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι έχει ήδη προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες για άφιξη του σκευάσματος στην Κύπρο εντός των επόμενων εικοσιτετραώρων.

Σημειώνεται ότι η παραγγελία για προμήθεια του εν λόγω φαρμάκου αναμενόταν να αφιχθεί στην Κύπρο την Κυριακή 14.01.2024. Η άφιξη του ωστόσο δεν κατέστη δυνατή λόγω θεμάτων που προέκυψαν στη μεταφορά του από το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.