ΔΙΕΘΝΗ

Τελ Αβίβ: Νεκρή έπεσε γυναίκα από επίθεση με αυτοκίνητο και μαχαίρι - Πολλοί τραυματίες

Τελ Αβίβ: Νεκρή έπεσε γυναίκα από επίθεση με αυτοκίνητο και μαχαίρι - Πολλοί τραυματίες

Συναγερμός έχει σημάνει βόρεια του Τελ Αβίβ, στην περιοχή Ραανανά, με μία νεκρή και δεκάδες ανθρώπους, ανάμεσά τους και επτά παιδιά, να έχουν τραυματιστεί σοβαρά ύστερα από επίθεση.

Μια 70χρονη γυναίκα κατέληξε, ενώ ένας 34χρονος άνδρας και ένα 16χρονο αγόρι είναι σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του Ισραήλ.

Οι αστυνομικές Αρχές, με βάση τα έως τώρα στοιχεία, κρίνουν πως η επίθεση σχετίζεται με τρομοκρατία.

Η ιστοσελίδα Jerusalem Post έκανε από την πρώτη στιγμή λόγο για τρομοκρατική επίθεση, κατά την οποία υπήρξε επεισόδιο μαχαιρώματος και λίγο αργότερα όχημα έπεσε πάνω σε περαστικούς.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, τρομοκράτης μαχαίρωσε γυναίκα, στη συνέχεια έκλεψε ΙΧ και αργότερα έπεσε, πάνω από μία φορά, με το αυτοκίνητό του σε κόσμο, σε διαφορετικές τοποθεσίες.

O Παλαιστίνιος έπεσε πανω σε πλήθος αρχικά στον δρόμο Αχούζα, μετά έχασε τον έλεγχο του οχήματος, βγήκε από αυτό και πήρε ένα άλλο με το οποίο έπεσε και πάλι πάνω σε κόσμο στην οδό Χαροσέτ. Ο 44χρονος δράστης, που προέρχεται από τη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης και έχει συλληφθεί, άλλαξε τρεις φορές αυτοκίνητο. Όπως έχει γίνει γνωστό από τις Αρχές, πραγματοποιήθηκε και δεύτερη σύλληψη μετά τον εντοπισμό του 24χρονου ανιψιού του δράστη, επίσης από τη Χεβρώνα, που επέβαινε μαζί του στο αυτοκίνητο και μετά το συμβάν διέφυγε από το σημείο.

Πηγή: protothema.gr/ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top