LIKE ONLINE

Εργαζόμενη στο εξωτερικό κατέγραψε τη στιγμή που απολύθηκε και έγινε viral: «Είναι πολύ σκληρό αυτό που βλέπω» - Δείτε βίντεο

Εργαζόμενη στο εξωτερικό κατέγραψε τη στιγμή που απολύθηκε και έγινε viral: «Είναι πολύ σκληρό αυτό που βλέπω» - Δείτε βίντεο

Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, της είπαν ότι η απόλυση της οφειλόταν στο ότι δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες της εταιρείας με βάση τις αξιολογήσεις απόδοσης από το 2023.

Σε έναν κόσμο όπου η γραμμή μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής θολώνει όλο και περισσότερο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η περίπτωση της Brittany Pietsch έχει προκαλέσει συζήτηση σε διάφορες πλατφόρμες. Η απόφαση της Pietsch να καταγράψει και να μοιραστεί την εμπειρία της απόλυσής της στο TikTok, η οποία αργότερα έγινε viral, άφησε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διχασμένους και αβέβαιους για το πώς να αντιδράσουν.

Στις 10 Ιανουαρίου, η Pietsch ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, καταγράφοντας την κλήση της στο Zoom με δύο υπαλλήλους του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού της Cloudflare, όπου ενημερώθηκε για την απόλυσή της. Το βίντεο, που αναδημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου, απέκτησε γρήγορα έδαφος στο διαδίκτυο. Συνολικά, τα βίντεο έχουν συγκεντρώσει σχεδόν 6 εκατομμύρια προβολές, αντανακλώντας το ευρύ ενδιαφέρον και τη διαμάχη γύρω από την κατάστασή της.

Η Pietsch, η οποία εργαζόταν στο γραφείο της Cloudflare στη Τζόρτζια από τον Αύγουστο του προηγούμενου έτους, ανέφερε στο βίντεό της ότι περίμενε την απόλυση, ιδίως αφού είχε γίνει μάρτυρας της απόλυσης ενός συναδέλφου της νωρίτερα την ίδια ημέρα. «Με απέλυσαν 2 άνθρωποι που δεν γνωρίζω: μια γυναίκα από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και ένας άνδρας που δεν έχω ακούσει ποτέ», έγραψε η Pietsch στο βίντεο.

Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, της είπαν ότι η απόλυση της οφειλόταν στο ότι δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες της εταιρείας με βάση τις αξιολογήσεις απόδοσης από το 2023. Η Pietsch το αντέκρουσε αυτό υποστηρίζοντας το υψηλό επίπεδο δραστηριότητας και την αποτελεσματική διαχείριση των συμφωνιών στην ομάδα της. Ωστόσο, οι προσπάθειές της να υπερασπιστεί την απόδοσή της αντιμετωπίστηκαν με αυστηρή στάση από τους υπαλλήλους του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού. Η εκπρόσωπος του ανθρώπινου δυναμικού απάντησε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή, που θα αλλάξει τον τρόπο που αισθάνεσαι. Δεν πρόκειται να αλλάξει το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης».

Ενώ ορισμένοι θεατές συμπάσχουν με την Pietsch, θαυμάζοντας το θάρρος της να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε μια ευάλωτη στιγμή, άλλοι αμφισβητούν την καταλληλότητα της καταγραφής και κοινοποίησης μιας τόσο ιδιωτικής συνθήκης.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top