Έπιασε τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών και έκανε τον οδηγό φόρμουλας 1 - Ενώπιον Δικαστηρίου παραπέμφθηκε 28χρονος

Έπιασε τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών και έκανε τον οδηγό φόρμουλας 1 - Ενώπιον Δικαστηρίου παραπέμφθηκε 28χρονος

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε τη Δευτέρα 28χρονος, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών, πλαστοπροσωπίας, οδήγησης με υπερβολική ταχύτητα και οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ο 28χρονος που συνελήφθη στις 14 Ιανουαρίου όταν ανέκοψαν το όχημά του μέλη της ομάδας «Ζ» παρουσιάστηκε τη Δευτέρα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το οποίο διέταξε όπως αυτός αφεθεί ελεύθερος με όρους τους οποίους εκπλήρωσε

Το Δικαστήριο επίσης όρισε την 21η Νοεμβρίου 2024 ως την ημερομηνία έναρξης της δικαστικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 14 Ιανουαρίου η ώρα 12:35 μέλη της ομάδας «Ζ» ανέκοψαν στον δρόμο Τάλας- Έμπας αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο με υπέρβαση ταχύτητας και συγκεκριμένα 79 αντί 50 χιλιόμετρα που ήταν το επιτρεπόμενο όριο.

Στον οδηγό διενεργήθηκε έλεγχος ναρκοτεστ με θετική ένδειξη. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας ομοιάζουσα με μεθαμφεταμίνη, βάρους 5,5 γραμμάρια.

Επίσης τα στοιχεία που αναγράφονταν στην άδεια οδήγησης του φέρονται να είναι πλαστά.

Περαιτέρω όταν διενεργήθηκε έρευνα στην κατοικία του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης.

Ο 28χρονος φέρεται να οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, και συνελήφθη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE