ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ζήτησε ενημέρωση για την απόπειρα φόνου ο Μάριος Χαρτσιώτης - Προχωρούν τα έργα στις Κεντρικές

Ζήτησε ενημέρωση για την απόπειρα φόνου ο Μάριος Χαρτσιώτης - Προχωρούν τα έργα στις Κεντρικές

Η Αστυνομία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και προχωρεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για εξιχνίαση της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε τη Δευτέρα στην Αγλαντζιά, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης.

Σε δηλώσεις την Τρίτη, κατά την άφιξή του στις Κεντρικές Φυλακές για επίσκεψη και ενημέρωση, ο κ. Χαρτσιώτης ανέφερε ότι είχε άμεση ενημέρωση από τον Αρχηγό της Αστυνομίας για τη χθεσινή απόπειρα και ότι είναι σε συνεχή επαφή μαζί του και ενημερώνεται.

«Η Αστυνομία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και προχωρεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για εξιχνίαση αυτού του σοβαρού περιστατικού. Δεν έχω να προσθέσω οτιδήποτε άλλο πέραν από όλα όσα έχω πει χθες ως προτεραιότητες, προκειμένου να υπάρξει ένας έλεγχος σε αυτό το πραγματικά πολύ σοβαρό θέμα (το οργανωμένο έγκλημα) που απασχολεί την κυπριακή κοινωνία», ανέφερε.

Προχωρούν τα έργα στις Φυλακές

Ο κ. Χαρτσιώτης, ο οποίος έτυχε λεπτομερούς ενημέρωσης για την κατάσταση στις Κεντρικές Φυλακές, είπε ότι σε επίπεδο κτιριακών εγκαταστάσεων έχουν δρομολογηθεί, προχωρούν και ολοκληρώνονται πάρα πολύ σύντομα, εντός του έτους, κάποιες νέες κτιριακές εγκαταστάσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν συνθήκες μιας πρώτης σημαντικής αποσυμφόρησης των Κεντρικών Φυλακών.

«Επίσης έχει τροχιοδρομηθεί, προχωρεί και σύντομα θα έχουμε αποτέλεσμα και στο κομμάτι της υφιστάμενης μερικής υποστελέχωσης σε σχέση με το προσωπικό. Είναι δύο θέματα καίρια τα οποία έχουν δρομολογηθεί ομολογώ από τους προηγούμενες συναδέλφους και εγώ προσωπικά αναλαμβάνω να τα φέρω εις πέρας κατά τη διάρκεια της θητείας μου», ανέφερε.

Σε ερώτηση για το θέμα των φυλακών ανηλίκων, ο κ. Χαρτσιώτης είπε ότι ενημερώθηκε πως υπάρχει σχετικό πλάνο, το οποίο άρχισε ήδη να εκτελείται, προκειμένου να προχωρήσει και αυτό το όντως σοβαρό, ευαίσθητο και λεπτό θέμα το οποίο μας απασχολεί, όπως ανέφερε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

Σε δηλώσεις του μετά τα εγκαίνια έργων στην Πέγεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top