ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχάλης Δαμιανός: «Στόχος του Υπουργείου Υγείας να είναι κοντά στον Κύπριο ασθενή»

Μιχάλης Δαμιανός: «Στόχος του Υπουργείου Υγείας να είναι κοντά στον Κύπριο ασθενή»

Στόχος του Υπουργείου Υγείας είναι να βρίσκεται κοντά στον Κύπριο ασθενή και να αναβαθμίσει περαιτέρω τις υπηρεσίες υγείας, επεσήμανε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε την Τρίτη στο Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, ο κ. Δαμιανός διαβεβαίωσε πως το Υπουργείο  θα συνεχίσει να στηρίζει το σπουδαίο έργο που επιτελεί το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, το οποίο παρέχει, όπως ανέφερε, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον Κύπριο ασθενή.

Ερωτηθείς για το πότε αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η παραγγελία για το αντιιικό φάρμακο Paxlovid, σημείωσε πως τα σκευάσματα αναμένεται να παραληφθούν εντός της αυριανής μέρας. Στη συνέχεια, πρόσθεσε, θα διοχετευθούν άμεσα στα φαρμακεία των νοσηλευτηρίων.

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Επιτρόπων του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου  Χρίστος Τριανταφυλλίδης, ευχαρίστησε τον Υπουργό για την επίσκεψή του, η οποία, όπως σημείωσε, πιστοποιεί τον πολύ σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου στον τομέα της υγείας γενικότερα αλλά και στην παροχή φροντίδας στον Κύπριο ασθενή.

«Έχουμε ακούσει λόγια απόλυτης στήριξης από πλευράς του Υπουργείου γεγονός το οποίο μας ικανοποιεί ιδιαίτερα», κατέληξε ο κ. Τριανταφυλλίδης.  

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top