Από τις 19 Μαρτίου Αντιδήμαρχος Λευκωσίας ο Χ. Ιωσήφ

Από τις 19 Μαρτίου Αντιδήμαρχος Λευκωσίας ο Χ. Ιωσήφ

Από τις 19 Μαρτίου 2023 μέχρι και τις επερχόμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης, Αντιδήμαρχος Λευκωσίας είναι ο Χρίστος Ιωσήφ, αναφέρει, σε διευκρινιστική ανακοίνωση του και για αποφυγή παραπληροφόρησης του κοινού, ο Δήμος Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, ο Χρίστος Ιωσήφ είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Λευκωσίας, μετά από έκτακτη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023.

Ο μέχρι σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος και αρχηγός της Δημοτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ εκλέγηκε Αντιδήμαρχος Λευκωσίας μετά από μυστική ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά τον πρόσφατο, ξαφνικό θάνατο του αντιδημάρχου Κώστα Μαυρίδη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE