Από τις 19 Μαρτίου Αντιδήμαρχος Λευκωσίας ο Χ. Ιωσήφ

Από τις 19 Μαρτίου Αντιδήμαρχος Λευκωσίας ο Χ. Ιωσήφ

Από τις 19 Μαρτίου 2023 μέχρι και τις επερχόμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης, Αντιδήμαρχος Λευκωσίας είναι ο Χρίστος Ιωσήφ, αναφέρει, σε διευκρινιστική ανακοίνωση του και για αποφυγή παραπληροφόρησης του κοινού, ο Δήμος Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, ο Χρίστος Ιωσήφ είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Λευκωσίας, μετά από έκτακτη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023.

Ο μέχρι σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος και αρχηγός της Δημοτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ εκλέγηκε Αντιδήμαρχος Λευκωσίας μετά από μυστική ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά τον πρόσφατο, ξαφνικό θάνατο του αντιδημάρχου Κώστα Μαυρίδη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις στο Videogate: «Τα στοιχεία μας επαληθεύτηκαν από τις Κυπριακές Αρχές»

Ραγδαίες εξελίξεις στο Videogate: «Τα στοιχεία μας επαληθεύτηκαν από τις Κυπριακές Αρχές»

Η εταιρεία δηλώνει βέβαιη ότι η τελική αξιολόγηση της Νομικής Υπηρεσίας θα οδηγήσει τους υπεύθυνους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE