ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τις 19 Μαρτίου Αντιδήμαρχος Λευκωσίας ο Χ. Ιωσήφ

Από τις 19 Μαρτίου Αντιδήμαρχος Λευκωσίας ο Χ. Ιωσήφ

Από τις 19 Μαρτίου 2023 μέχρι και τις επερχόμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης, Αντιδήμαρχος Λευκωσίας είναι ο Χρίστος Ιωσήφ, αναφέρει, σε διευκρινιστική ανακοίνωση του και για αποφυγή παραπληροφόρησης του κοινού, ο Δήμος Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, ο Χρίστος Ιωσήφ είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Λευκωσίας, μετά από έκτακτη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023.

Ο μέχρι σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος και αρχηγός της Δημοτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ εκλέγηκε Αντιδήμαρχος Λευκωσίας μετά από μυστική ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά τον πρόσφατο, ξαφνικό θάνατο του αντιδημάρχου Κώστα Μαυρίδη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top