Έτσι διέσωσαν τον 21χρονο τουρίστα - Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του

Έτσι διέσωσαν τον 21χρονο τουρίστα - Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του

Το ΚΣΕΔ Λάρνακας αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι έλαβε πληροφορία στις 17 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 08:57 που αφορούσε άτομο σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή Χλώρακας, στην Πάφο.

Στην περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ως εκ τούτου το Κέντρο ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας - Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», κινητοποιώντας άμεσα πεζό περίπολο της Αστυνομίας, καθώς και ελικόπτερο της 460 Μονάδας Έρευνας Διάσωσης της Εθνικής Φρουράς με εξειδικευμένο νοσηλευτή της ομάδας αεροδιακομιδών της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Το άτομο διασώθηκε από μέλη της Αστυνομίας, με τη χρήση κυκλικού σωσιβίου και ανασύρθηκε με ασφάλεια στη ξηρά, με ελαφρά τραύματα και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Ο διασωθέντας άντρας, 21 χρονών από την Εσθονία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν Πάφου για περεταίρω ιατρική περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE