Έτσι διέσωσαν τον 21χρονο τουρίστα - Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του

Έτσι διέσωσαν τον 21χρονο τουρίστα - Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του

Το ΚΣΕΔ Λάρνακας αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι έλαβε πληροφορία στις 17 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 08:57 που αφορούσε άτομο σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή Χλώρακας, στην Πάφο.

Στην περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ως εκ τούτου το Κέντρο ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας - Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», κινητοποιώντας άμεσα πεζό περίπολο της Αστυνομίας, καθώς και ελικόπτερο της 460 Μονάδας Έρευνας Διάσωσης της Εθνικής Φρουράς με εξειδικευμένο νοσηλευτή της ομάδας αεροδιακομιδών της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Το άτομο διασώθηκε από μέλη της Αστυνομίας, με τη χρήση κυκλικού σωσιβίου και ανασύρθηκε με ασφάλεια στη ξηρά, με ελαφρά τραύματα και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Ο διασωθέντας άντρας, 21 χρονών από την Εσθονία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν Πάφου για περεταίρω ιατρική περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE