Ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης του τ/κ δικηγόρου στην Ιταλία - Θα παραμείνει υπό κράτηση

Ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης του τ/κ δικηγόρου στην Ιταλία - Θα παραμείνει υπό κράτηση

Η Αστυνομία ενημερώθηκε επίσημα την Τετάρτη από τις ιταλικές αρχές, ότι ο Τ/κ δικηγόρος που συνελήφθη στην Ιταλία, δυνάμει Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης, που εξέδωσαν οι κυπριακές αρχές, θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την 6η Φεβρουαρίου που ορίστηκε η δίκη για την έκδοση του στην Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Σημειώνει ότι εναντίον του συλληφθέντος διερευνώνται, μεταξύ άλλων, αδικήματα συνωμοσίας, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, αδικήματα συγκάλυψης, καθώς και παράνομης κατοχής και χρήσης γης.

«Όπως έχουμε ενημερωθεί και επίσημα σήμερα από τις ιταλικές Αρχές, η δίκη έχει οριστεί για τις 06/02/2024 και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ημέρα αυτή» προσθέτει.

Ο Τ/κ δικηγόρος, Ακάν Κιουρσάτ, είχε συλληφθεί στην Ιταλία, όπου βρισκόταν σε διακοπές για την Πρωτοχρονιά, λόγω εμπλοκής του σε πώληση ε/κ περιουσιών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE