Σε κινητοποίηση οι Αρχές: Εγκλωβίστηκαν στο Τρόοδος όταν ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο τους - Διασώθηκαν δύο πρόσωπα

Σε κινητοποίηση οι Αρχές: Εγκλωβίστηκαν στο Τρόοδος όταν ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο τους - Διασώθηκαν δύο πρόσωπα

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ της Τετάρτης (17/1) μετά από πληροφορία για εγκλωβισμό δύο ατόμων στο Τρόοδος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:45 λήφθηκε πληροφορία από πρόσωπο ότι βρίσκεται στο Τρόοδος μαζί με ένα φίλο του. Συγκεκριμένα βρισκόταν σε ένα μονοπάτι στον Όλυμπο όταν το αυτοκίνητο τους ακινητοποιήθηκε από πέτρες.

Ενημερώθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία έσπευσαν στο σημείο και τους εντόπισαν το ίδιο βράδυ, 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, σε δύσβατη περιοχή εκτός του πιο πάνω μονοπατιού.

Σημειώνεται ότι τα δύο πρόσωπα ήταν καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE