Σε κινητοποίηση οι Αρχές: Εγκλωβίστηκαν στο Τρόοδος όταν ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο τους - Διασώθηκαν δύο πρόσωπα

Σε κινητοποίηση οι Αρχές: Εγκλωβίστηκαν στο Τρόοδος όταν ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο τους - Διασώθηκαν δύο πρόσωπα

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ της Τετάρτης (17/1) μετά από πληροφορία για εγκλωβισμό δύο ατόμων στο Τρόοδος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:45 λήφθηκε πληροφορία από πρόσωπο ότι βρίσκεται στο Τρόοδος μαζί με ένα φίλο του. Συγκεκριμένα βρισκόταν σε ένα μονοπάτι στον Όλυμπο όταν το αυτοκίνητο τους ακινητοποιήθηκε από πέτρες.

Ενημερώθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία έσπευσαν στο σημείο και τους εντόπισαν το ίδιο βράδυ, 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, σε δύσβατη περιοχή εκτός του πιο πάνω μονοπατιού.

Σημειώνεται ότι τα δύο πρόσωπα ήταν καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE