ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί πρόσωπα για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών - Καταζητούνται άλλοι τέσσερις

Στο κελί πρόσωπα για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών - Καταζητούνται άλλοι τέσσερις

Σε συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, από μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου, της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και της ΜΜΑΔ, συνελήφθηκαν τέσσερα πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών και ακολούθως τέθηκαν υπό κράτηση.

Εναντίον τους διερευνώνται, μεταξύ άλλων, αδικήματα συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, συμμετοχής και αποδοχής διάπραξης εγκλημάτων, αδικήματα κατά παράβαση του Περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Νόμου, υποβοήθησης παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας και αδικήματα που αφορούν νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Τα εν λόγω πρόσωπα, ηλικίας 36, 30, 26 και 29 ετών οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

Μετά από έρευνες που έγιναν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, στις κατοικίες, υποστατικά και οχήματα των τεσσάρων υπόπτων, ανευρέθηκαν και κατακρατήθηκαν για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων και χρηματικό ποσό.

Σχετικά με την ίδια υπόθεση καταζητούνται ακόμα τέσσερα πρόσωπα, εναντίον των οποίων έχουν εκδοθεί δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Το Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top