Ανακοίνωσε μέτρα ο ΠΑΣΠ: Για ένα λεπτό σε αδράνεια οι παίκτες!

Ανακοίνωσε μέτρα ο ΠΑΣΠ: Για ένα λεπτό σε αδράνεια οι παίκτες!

Σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας εναντίον των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια των αγώνων λήφθηκαν στη χθεσινή συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑ.Σ.Π. με τους αντιπροσώπους των ποδοσφαιριστών της πρώτης κατηγορίας.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου δύο ώρες και ο προβληματισμός ήταν έντονος στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι για πρώτη φορά βλέπουν σε τόσο μεγάλο βαθμό, τη βία να επικρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια τους.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.