Ανακοίνωσε μέτρα ο ΠΑΣΠ: Για ένα λεπτό σε αδράνεια οι παίκτες!

Ανακοίνωσε μέτρα ο ΠΑΣΠ: Για ένα λεπτό σε αδράνεια οι παίκτες!

Σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας εναντίον των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια των αγώνων λήφθηκαν στη χθεσινή συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑ.Σ.Π. με τους αντιπροσώπους των ποδοσφαιριστών της πρώτης κατηγορίας.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου δύο ώρες και ο προβληματισμός ήταν έντονος στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι για πρώτη φορά βλέπουν σε τόσο μεγάλο βαθμό, τη βία να επικρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια τους.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.