Πισπιρίγκου: «Κατηγορούμαι για ένα αδίκημα που είναι το χειρότερο για μια μάνα»

Πισπιρίγκου: «Κατηγορούμαι για ένα αδίκημα που είναι το χειρότερο για μια μάνα»

Την ερχόμενη Πέμπτη (25/01) η εισαγγελέας έδρας του ΜΟΔ θα υποβάλει στο δικαστήριο την πρότασή της για το αν θεωρεί αθώα ή ένοχη τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρώτης κόρης της, Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Η κατηγορούμενη για απόπειρα και ανθρωποκτονία ολοκλήρωσε σήμερα, μετά από εννέα συνεδριάσεις, την απολογία της αρνούμενη ότι ήταν το δικό της χέρι που στράφηκε σε βάρος του παιδιού της.

«Ήταν πολλές οι ημέρες της απολογίας. Αρχικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη για κάποιες στιγμές έντασης, είναι δύσκολη η θέση που βρίσκομαι. Έρχομαι να εξηγήσω και να θυμηθώ περιστατικά πολύ δύσκολα, που με θα με στοιχειώνουν σε όλη μου τη ζωή», είπε κλείνοντας την απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου.

ΠΗΓΗ: news247.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

Στις επιδόσεις της κυπριακής οικονομίας και τους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης της αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE