ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Στρώνει για λίγο και μετά... ξανά βροχές - Πέφτει και η θερμοκρασία - Πότε αλλάζει το σκηνικό

Καιρός: Στρώνει για λίγο και μετά... ξανά βροχές - Πέφτει και η θερμοκρασία - Πότε αλλάζει το σκηνικό

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού της ημέρας από το Τμήμα Μετεωρολογίας, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται από την Κυριακή.

Στην ατμόσφαιρα την Κυριακή θα αιωρείται αραιή σκόνη, η οποία υποχωρεί σταδιακά από τη Δευτέρα.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά σε δυτικά κυρίως τμήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Παροδικά, αναμένεται να εμφανίζονται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, δεν αποκλείεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και σε ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, παρόλο που αρχικά θα παρατηρηθούν και αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά ωστόσο, κυρίως στα προσήνεμα παράλια, ενδέχεται να παρατηρηθούν και αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που αναμένεται να δώσουν τοπικές, κυρίως ελαφρές, βροχές, που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από βροντές. Τη Δευτέρα σταδιακά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και στα νότια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Κυριακή και περαιτέρω μικρή πτώση μέχρι την Τρίτη, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top