Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μαγιό στις χιονισμένες Άλπεις - Δείτε φωτογραφίες

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μαγιό στις χιονισμένες Άλπεις - Δείτε φωτογραφίες

Την πρώτη απόδραση στο εξωτερικό για το 2024 πραγματοποίησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο και παρουσιάστρια ταξίδεψε με τις φίλες της στην Ελβετία που είναι δημοφιλής προορισμός αυτό το διάστημα.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στις χιονισμένες Άλπεις και δεν σταματά να μοιράζεται στιγμές από τις χειμερινές της διακοπές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε φωτογραφίες στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Την πρόθεση της Λευκωσίας να προχωρήσει σε νέες ηλεκτρικές διασυνδέσεις με γειτονικά κράτη, ενισχύοντας τον περιφερειακό ρόλο της Κύπρου στον ενεργειακό χάρτη, ανέδειξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ομιλία του στο 13ο Ενεργειακό Συμπόσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE