Εγκαινιάζει τρία έργα στην κοινότητα Ίνειας ο ΠτΔ - Από πού χρηματοδοτήθηκαν

Εγκαινιάζει τρία έργα στην κοινότητα Ίνειας ο ΠτΔ - Από πού χρηματοδοτήθηκαν

Στην Ίνεια της Επαρχίας Πάφου μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος θα εγκαινιάσει σήμερα σειρά έργων στην κοινότητα.

Συγκεκριμένα, στις 10:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή εγκαινίων του Έργου Θεματικής Διαδρομής «Αφροδίτη». Ακολούθως θα εγκαινιάσει το έργο ανάπλασης του πυρήνα της κοινότητας και το Εκθεσιακό και Εκπαιδευτικό Κέντρο Χελώνας Ίνειας-Λάρας.

Το έργο «Θεματική Διαδρομή Αφροδίτη» στην Ίνεια χρηματοδοτήθηκε από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της ΕΕ – NextGenerationEU και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ενώ τα δύο άλλα έργα χρηματοδοτήθηκαν από εθνικούς πόρους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE