Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στην Αγία Νάπα - Ανάμεσά τους και ανήλικος

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στην Αγία Νάπα - Ανάμεσά τους και ανήλικος

Σημειώθηκε νέα άφιξη μεταναστών δια θαλάσσης στην Κύπρο, καθώς στις 5:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου εντοπίστηκαν να περιφέρονται σε παραλία της Αγίας Νάπας παράτυποι μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ πρόκειται για 25 παράτυπους μετανάστες - 24 άνδρες και έναν ανήλικο - οι οποίοι αφίχθηκαν στην Κύπρο με βάρκα μήκους έξι μέτρων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο λόγος που δεν εντοπίστηκε η συγκεκριμένη άφιξη από τα ραντάρ είναι το μικρό μέγεθος της βάρκας και ο κυματισμός που υπήρχε στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας.

Αφού καταγράφουν τα στοιχεία τους και ακολουθηθούν οι ενδεδειγμένες διαδικασίες, οι παράτυποι μετανάστες θα μεταφερθούν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE