Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στην Αγία Νάπα - Ανάμεσά τους και ανήλικος

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στην Αγία Νάπα - Ανάμεσά τους και ανήλικος

Σημειώθηκε νέα άφιξη μεταναστών δια θαλάσσης στην Κύπρο, καθώς στις 5:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου εντοπίστηκαν να περιφέρονται σε παραλία της Αγίας Νάπας παράτυποι μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ πρόκειται για 25 παράτυπους μετανάστες - 24 άνδρες και έναν ανήλικο - οι οποίοι αφίχθηκαν στην Κύπρο με βάρκα μήκους έξι μέτρων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο λόγος που δεν εντοπίστηκε η συγκεκριμένη άφιξη από τα ραντάρ είναι το μικρό μέγεθος της βάρκας και ο κυματισμός που υπήρχε στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας.

Αφού καταγράφουν τα στοιχεία τους και ακολουθηθούν οι ενδεδειγμένες διαδικασίες, οι παράτυποι μετανάστες θα μεταφερθούν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE