Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στην Αγία Νάπα - Ανάμεσά τους και ανήλικος

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στην Αγία Νάπα - Ανάμεσά τους και ανήλικος

Σημειώθηκε νέα άφιξη μεταναστών δια θαλάσσης στην Κύπρο, καθώς στις 5:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου εντοπίστηκαν να περιφέρονται σε παραλία της Αγίας Νάπας παράτυποι μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ πρόκειται για 25 παράτυπους μετανάστες - 24 άνδρες και έναν ανήλικο - οι οποίοι αφίχθηκαν στην Κύπρο με βάρκα μήκους έξι μέτρων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο λόγος που δεν εντοπίστηκε η συγκεκριμένη άφιξη από τα ραντάρ είναι το μικρό μέγεθος της βάρκας και ο κυματισμός που υπήρχε στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας.

Αφού καταγράφουν τα στοιχεία τους και ακολουθηθούν οι ενδεδειγμένες διαδικασίες, οι παράτυποι μετανάστες θα μεταφερθούν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE