ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στην Αγία Νάπα - Ανάμεσά τους και ανήλικος

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών στην Αγία Νάπα - Ανάμεσά τους και ανήλικος

Σημειώθηκε νέα άφιξη μεταναστών δια θαλάσσης στην Κύπρο, καθώς στις 5:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου εντοπίστηκαν να περιφέρονται σε παραλία της Αγίας Νάπας παράτυποι μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ πρόκειται για 25 παράτυπους μετανάστες - 24 άνδρες και έναν ανήλικο - οι οποίοι αφίχθηκαν στην Κύπρο με βάρκα μήκους έξι μέτρων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο λόγος που δεν εντοπίστηκε η συγκεκριμένη άφιξη από τα ραντάρ είναι το μικρό μέγεθος της βάρκας και ο κυματισμός που υπήρχε στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας.

Αφού καταγράφουν τα στοιχεία τους και ακολουθηθούν οι ενδεδειγμένες διαδικασίες, οι παράτυποι μετανάστες θα μεταφερθούν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top