ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ - Από τον Μαρίνο Νομικό: Η ώρα της Famagusta

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ - Από τον Μαρίνο Νομικό: Η ώρα της Famagusta

Μπορεί να την εξόρισαν στο Σαββατοκύριακο και να την πολεμούν εσωτερικά όμως η Χρύσω Λέφου, ως εξαιρετική σεφ, ξέρει πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο. Το Γευστικό Ταξίδι είναι από τα ελάχιστα προγράμματα του ΡΙΚ που σημειώνει σταθερά διψήφια νούμερα και με τη Χρύσω να έχει χτίσει μεθοδικά όλα αυτά τα χρόνια ένα μεγάλο και φανατικό κοινό. Και αυτό κάποιοι δεν μπορούν εχμ.. να το χωνέψουν.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE