Τραγωδία στη Μεσσήνη: Νεκρός 48χρονος μοτοσικλετιστής - Toν χτύπησε οδηγός και τον εγκατέλειψε

Τραγωδία στη Μεσσήνη: Νεκρός 48χρονος μοτοσικλετιστής - Toν χτύπησε οδηγός και τον εγκατέλειψε

«Χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον ασυνείδητο οδηγό ο οποίος προκάλεσε θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον αναβάτη μιας μηχανή και τον εγκατέλειψε αβοήθητο.

Το δυστύχημα έγινε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 48χρονος συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην 7η επαρχιακή οδό, στην έξοδο της πόλης της Μεσσήνης και ο αναβάτης τραυματίστηκε βαρύτατα. Όμως, μετά την σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε για να τον βοηθήσει και να ειδοποιήσει ασθενοφόρο, αλλά πάτησε γκάζι και διέφυγε, με αποτέλεσμα ο 48χρονος να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τυχόν αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και υλικό από κάμερες επιχειρήσεων της περιοχής που μπορεί να κατέγραψαν το όχημα του υπαίτιου οδηγού, όμως εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για κακοποιό και το αυτοκίνητο να είναι κλεμμένο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE