Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει από αύριο

Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει από αύριο

Η Αστυνομία ανακοινώνει την έναρξη εκστρατείας διαφώτισης και αστυνόμευσης, με οδικούς ελέγχους, για την οδήγηση των συσκευών προσωπικής κινητικότητας (e-scooters) και ποδηλάτων, από αύριο Δευτέρα 22/01/2024, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 28/01/2024.

Οι έλεγχοι θα αφορούν στη συμμόρφωση με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας.

Στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας είναι αναρτημένη η Νομοθεσία που αφορά στη χρήση των e-scooters, ποδηλάτων και άλλων συσκευών προσωπικής κινητικότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυθώδης Πυρετός: Συναγερμός στις Αρχές – Ιδρύεται Συντονιστικό Κέντρο και μπαίνουν «μπλόκα» σε κυνηγούς

Αυθώδης Πυρετός: Συναγερμός στις Αρχές – Ιδρύεται Συντονιστικό Κέντρο και μπαίνουν «μπλόκα» σε κυνηγούς

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι κρατικές υπηρεσίες για την αναχαίτιση του αφθώδους πυρετού, μετά την έκτακτη ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Προτεραιότητα η θωράκιση της επισιτιστικής αλυσίδας και η προστασία των κτηνοτρόφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE