Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει από αύριο

Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει από αύριο

Η Αστυνομία ανακοινώνει την έναρξη εκστρατείας διαφώτισης και αστυνόμευσης, με οδικούς ελέγχους, για την οδήγηση των συσκευών προσωπικής κινητικότητας (e-scooters) και ποδηλάτων, από αύριο Δευτέρα 22/01/2024, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 28/01/2024.

Οι έλεγχοι θα αφορούν στη συμμόρφωση με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας.

Στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας είναι αναρτημένη η Νομοθεσία που αφορά στη χρήση των e-scooters, ποδηλάτων και άλλων συσκευών προσωπικής κινητικότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE