Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει από αύριο

Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει από αύριο

Η Αστυνομία ανακοινώνει την έναρξη εκστρατείας διαφώτισης και αστυνόμευσης, με οδικούς ελέγχους, για την οδήγηση των συσκευών προσωπικής κινητικότητας (e-scooters) και ποδηλάτων, από αύριο Δευτέρα 22/01/2024, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 28/01/2024.

Οι έλεγχοι θα αφορούν στη συμμόρφωση με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας.

Στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας είναι αναρτημένη η Νομοθεσία που αφορά στη χρήση των e-scooters, ποδηλάτων και άλλων συσκευών προσωπικής κινητικότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE