Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει από αύριο

Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει από αύριο

Η Αστυνομία ανακοινώνει την έναρξη εκστρατείας διαφώτισης και αστυνόμευσης, με οδικούς ελέγχους, για την οδήγηση των συσκευών προσωπικής κινητικότητας (e-scooters) και ποδηλάτων, από αύριο Δευτέρα 22/01/2024, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 28/01/2024.

Οι έλεγχοι θα αφορούν στη συμμόρφωση με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας.

Στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας είναι αναρτημένη η Νομοθεσία που αφορά στη χρήση των e-scooters, ποδηλάτων και άλλων συσκευών προσωπικής κινητικότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE