LIKE ONLINE

Αεροσκάφη αόρατα στά μάτια!

Αεροσκάφη αόρατα στά μάτια!

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι υπήρχαν αεροσκάφη τα οποία δεν γίνονται αντιληπτά από τα ραντάρ. Σήμερα θα δούμε το επόμενο βήμα, που είναι τα αόρατα αεροσκάφη από τα μάτια.

Πριν λίγα χρόνια είδαμε τις ταινίες Star Trek και Preadator, στις οποίες συναντήσαμε αόρατα αεροσκάφη και στολές. Αυτές οι ταινίες μέχρι σήμερα θεωρούνται επιστημονικής φαντασίας. Πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι θα υπάρξουν και στην πραγαμτικότητα; Εκπληκτικό;

Το πανεπιστήμιο της California έκανε τις πρώτες του μελέτες και τα πρώτα σχέδια για μια συσκευή «cloaking». Γι΄ αυτή την τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί τεφλόν υπόστρωμα και ένα εξαιρετικά λεπτό κεραμικό, το οποίο δεν θα αλλάζει τη φωτεινότητα του φωτός γύρω από τα αντικείμενα που θα είναι καλυμμένα. 

Το τεφλόν έχει χαμηλό δείκτη διάθλασης, ενώ το κερμαμικό υψηλό και έτσι το φως δεν θα απορροφάται από το αντικέιμενο. Με αυτή την τεχνολογία, το αεροσκάφος θα γίνεται πιο γρήγορο και θα συλλέγει μεγαλύτερη ποσότητα ηλιακής ενέργειας σε λιγότερο χρόνο.

Τα αεροσκάφη θα δίνουν μεγαλύτερη ευκολία στις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες θα μπορούν να κινούνται με πάσα μυστικότητα.

Τώρα αν αυτό είναι καλό για την παγκόσμια ειρήνη ο χρόνος θα το δείξει.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top