Χαμός στο οδόφραγμα της Λήδρας: 40χρονος χτύπησε και έστειλε στο νοσοκομείο Αστυνομικό

Χαμός στο οδόφραγμα της Λήδρας: 40χρονος χτύπησε και έστειλε στο νοσοκομείο Αστυνομικό

Χειροπέδες σε 40χρονο Ελληνοκύπριο πέρασαν οι Αρχές το βράδυ της Κυριακής, ο οποίος φαίνεται να προκάλεσε αναστάτωση στο οδόφραγμα της Λήδρας και να ξυλοφόρτωσε αστυνομικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ, όταν ο πολίτης φώναζε σε έξαλλη κατάσταση, με αποτέλεσμα ο λοχίας του οδοφράγματος να το φορέσει χειροπέδες.

Αμέσως ο 40χρονος επιτέθηκε και χτύπησε τον λοχία, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας.

Ο 40χρονος συνελήφθη για επίθεση, πρόκληση ανησυχίας και αντίσταση στη νόμιμη σύλληψη του.

Να σημειωθεί πως αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE