Χαμός στο οδόφραγμα της Λήδρας: 40χρονος χτύπησε και έστειλε στο νοσοκομείο Αστυνομικό

Χαμός στο οδόφραγμα της Λήδρας: 40χρονος χτύπησε και έστειλε στο νοσοκομείο Αστυνομικό

Χειροπέδες σε 40χρονο Ελληνοκύπριο πέρασαν οι Αρχές το βράδυ της Κυριακής, ο οποίος φαίνεται να προκάλεσε αναστάτωση στο οδόφραγμα της Λήδρας και να ξυλοφόρτωσε αστυνομικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ, όταν ο πολίτης φώναζε σε έξαλλη κατάσταση, με αποτέλεσμα ο λοχίας του οδοφράγματος να το φορέσει χειροπέδες.

Αμέσως ο 40χρονος επιτέθηκε και χτύπησε τον λοχία, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας.

Ο 40χρονος συνελήφθη για επίθεση, πρόκληση ανησυχίας και αντίσταση στη νόμιμη σύλληψη του.

Να σημειωθεί πως αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE