ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λάρνακα: Σε διαπραγμάτευση με τους απαγωγείς μάνας και δίχρονου αγοριού η Αστυνομία

Λάρνακα: Σε διαπραγμάτευση με τους απαγωγείς μάνας και δίχρονου αγοριού η Αστυνομία

Τρία πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την απαγωγή μάνας και του παιδιού της στην Λάρνακα. Μάλιστα, την κτύπησαν και την έβαλα με το ζόρι στο όχημα.

Αυτή την ώρα σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση μας, η Αστυνομία βρίσκεται σε συνεχή διαπραγμάτευση με τον δράστη. 

Σε αναζήτηση τριών νεαρών προσώπων από την περιοχή Λευκωσίας βρίσκεται η Αστυνομία μετά από καταγγελία ότι απήγαγαν στην Λάρνακα 22χρονη γυναίκα μαζί με το δίχρονο αγοράκι της. Σύμφωνα με την Αστυνομία στην απαγωγή της μητέρας και του 2χρονου παιδιού εμπλέκονται τρία άτομα.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 9: 40 το πρωί στην κατοικία που διέμενε η μητέρα μαζί με το παιδί της, όταν δήχθηκε επίθεση από τρία πρόσωπα, ένας εκ των οποίων και ο πρώην σύντροφος της. Αφού την κτύπησαν πρώτα, την τράβηξαν από τα μαλλιά και την οδήγησαν στο όχημα του μαζί με το 2χρονο παιδί.

Την ώρα εκείνη φιλικό πρόσωπο βρίσκονταν στην σκηνή, το οποίο και ακινητοποιήθηκε από τον ένα εκ των τριών δραστών. Μετά και την υπαγωγή τους, το φιλικό πρόσωπο επικοινώνησε με τον σύντροφό της και του ανάφερε όλα όσα έγιναν.

Μεταβαίνοντας στο σπίτι ο 21χρονος σύντροφος της γυναίκας δέχθηκε απειλή με όπλο από τον ένα εκ των τριών ανδρών.

Τα γεγονότα κατήγγειλε ο ίδιος στην Αστυνομία, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τις Αρχές όπου βρίσκεται σε διαπραγμάτευση μεταξύ τους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top