Συνόδευσαν έγκυο στο Νοσοκομείο για να γεννήσει - Άμεση επέμβαση της ομάδας «Z» στη Λεμεσό

Συνόδευσαν έγκυο στο Νοσοκομείο για να γεννήσει - Άμεση επέμβαση της ομάδας «Z» στη Λεμεσό

Με άμεσες ενέργειες μέλη της Αστυνομίας, ανταποκρινόμενα ξανά στην ανθρωπιστική τους αποστολή, παρείχαν βοήθεια χθες το απόγευμα, για την έγκαιρη μεταφορά εγκύου στο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.15μ.μ. χθες, ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας, λόγω αυξημένης τροχαίας κίνησης, ώστε να μεταφερθεί άμεσα γυναίκα η οποία βρισκόταν σε διαδικασία τοκετού, σε κλινική στη Λεμεσό.

Μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Λεμεσού, συνόδευσαν άμεσα και με ασφάλεια το αυτοκίνητο του συζύγου της από τον παρακαμπτήριο, μέχρι την κλινική.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE