Συνόδευσαν έγκυο στο Νοσοκομείο για να γεννήσει - Άμεση επέμβαση της ομάδας «Z» στη Λεμεσό

Συνόδευσαν έγκυο στο Νοσοκομείο για να γεννήσει - Άμεση επέμβαση της ομάδας «Z» στη Λεμεσό

Με άμεσες ενέργειες μέλη της Αστυνομίας, ανταποκρινόμενα ξανά στην ανθρωπιστική τους αποστολή, παρείχαν βοήθεια χθες το απόγευμα, για την έγκαιρη μεταφορά εγκύου στο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.15μ.μ. χθες, ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας, λόγω αυξημένης τροχαίας κίνησης, ώστε να μεταφερθεί άμεσα γυναίκα η οποία βρισκόταν σε διαδικασία τοκετού, σε κλινική στη Λεμεσό.

Μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Λεμεσού, συνόδευσαν άμεσα και με ασφάλεια το αυτοκίνητο του συζύγου της από τον παρακαμπτήριο, μέχρι την κλινική.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE