ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Χαραλαμπίδου για επίτροπο νομοθεσίας: «Όποιον πολίτη τον παίρνουν στον σταθμό, θα αρνείται να φυσήξει» - Δείτε βίντεο

Ε. Χαραλαμπίδου για επίτροπο νομοθεσίας: «Όποιον πολίτη τον παίρνουν στον σταθμό, θα αρνείται να φυσήξει» - Δείτε βίντεο

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Sigma Πρωτοσέλιδο, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου, η Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΚΣ ΟΑΣΕ) και Ειδική Αντιπρόσωπος της Συνέλευσης για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς κα Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Μεταξύ άλλων, η κα. Χαραλαμπίδου σχολίασε για το περιστατικό της επιτρόπου νομοθεσίας που βρέθηκε θετική σε αλκοτεστ. Συγκεκριμένα η κα. Χαραλαμπίδου είπε: «Είχαμε το περιστατικό με την Αξιωματούχο του Κράτους και το αλκοτεστ. Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι όταν αναλαμβάνουμε αξιώματα, δεν υπάρχουν προνομιούχοι. Το αξίωμα απαιτεί θυσίες, απαιτεί περιορισμούς στην προσωπική μας ζωή, απαιτεί περιορισμούς συμπεριφορών, δεν διαφοροποιούμαστε από τους πολίτες» .

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι αρνήθηκε να ξανά περάσει το αλκοτεστ για δεύτερη φορά, η κα. Χαραλαμπίδου επισήμανε ότι: «Όποιον πολίτη τον παίρνουν στον σταθμό, θα αρνείται να φυσήξει».

Ανάμεσα σε άλλα δήλωσε ότι: «Έχω συναδέλφους μου οι οποίοι δίνουν μάχη για να κρατήσουν τον Γενικό Εισαγγελέα και τον βοηθό του, εκτός του Πόθεν Έσχες».

Ανέφερε επίσης ότι σήμερα στην επιτροπή θεσμών θα δουν μια πρόταση νόμου που αφορά τον τερματισμό της παροχής ωφελημάτων μετά που φεύγεις από ένα αξίωμα και σε αυτό το σημείο η κα. Χαραλαμπίδου σχολίασε ότι: «Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν υπάρχουν ούτε πολλαπλές συντάξεις, ούτε φεύγει ο Πρόεδρος της Βουλής και να πληρώνεται από το Δημόσιο μέχρι να αποβιώσει ή να έχει αστυνομική φρουρά».

Καταληκτικά είπε: «Ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Δυστυχώς όμως, ακόμα και ενά 20% των πολιτών να πάει να ψηφίσει, η πίτα μοιράζεται μεταξύ των κομμάτων. Πολλές φορές μας λένε στη Βουλή γιατί δεν κάνετε το ένα και δεν κάνετε το άλλο, υπάρχουν πλειοψηφίες». 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top